Winter kussen

Het is weer januari en we hebben alle gezellige feestdagen er weer op zitten. Zodra alle kerstdecoratie ons huis dan weer heeft verlaten vind ik het altijd zo kaal in huis. Vaak koop ik dan nieuwe planten en ga ik eens kijken wat ik nog aan decoratie in huis heb om het weer wat gezelliger te maken.
Na al de uitbundige kerstkleuren is mijn brein altijd even toe aan wat rustigere decoratie en dan blijft blauw toch mijn favoriete kleur. Mijn moeder en ik zaten gezellig te snuffelen tussen elkaars quiltlapjes en stofjes die wij in de afgelopen jaren hebben vergaard. Er zaten hele schattige lapjes met winterse dessins tussen en hierdoor kreeg ik het idee om er een knus winter kussen van te maken.

Winter pillow

All the fun holiday are already over and it’s January again.
As soon as all the Christmas decorations leave ore house I always find it so bare and empty.
Most of the time I’ll buy new plants and  I’ll go and see what decorations I still have to make our house cozier again.
After all the exuberant Christmas colors of the holidays, my brain is in need for something calmer and then blue remains my favorite color.
My mom and me had so much fun snooping around between each other’s quilt patches and fabrics that we have collected in recent years.
That’s when we found very cute patches with winter designs and got the idea to make a cozy winter pillow.

Je kunt de content van deze pagina niet kopiëren.
You cannot copy content of this page.